Functioneel Fitness Haarlem

Heb je wat motivatie nodig? Dan is Functioneel Fitness helemaal jouw ding!

‘De meest effectieve vorm van fitness’  is functioneel fitness. Functioneel fitness is ideaal voor mensen die moeite hebben zichzelf te motiveren via vrije fitness.

Bij functioneel fitness train je namelijk onder begeleiding van een instructeur je hele lichaam, waarbij de instructeur je tijdens de les zowel motiveert als (wanneer nodig) corrigeert.

Maar je gaat niet zomaar aan de slag. Eerst wordt er samen met één van onze fitnessinstructeurs een programma op maat voor je gemaakt, helemaal aangepast naar jouw wensen en conditie. Hoe? Jij geeft gewoon aan wat je doel is of waar je naartoe wilt werken en in overleg met de instructeur wordt daarop speciaal voor jou een trainingsprogramma gemaakt. Hiermee ga je vervolgens lekker aan de slag. Doordat de instructeur je daarbij coached en begeleidt, heb je grote kans dat je je doel ook daadwerkelijk gaat realiseren. En nog een voordeel: door de professionele begeleiding voorkom je ook nog eens eventuele blessures.De filosofie achter functioneel fitness is dat we mensen laten bewegen op een manier zoals de natuur het bedoeld heeft.

Functioneel, effectief en meer resultaat.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die onder begeleiding trainen het fitnessen vaak beter kunnen volhouden en uiteindelijk ook meer resultaat oogsten.

Wil jij ook eens kijken of je meer uit je training kan halen of wil je graag extra gemotiveerd worden?

Klik dan voor een afspraak met één van onze instructeurs op het contactformulier.

Doe je liever functioneel fitness in groepsverband geef je dan op voor 1 van de lessen in zaal 2!

WIL JE OPTIMAAL RESULTAAT? DOE FUNCTIONEEL FITNESS!