Numerologie en blik in de handen – 16:15 – 16:25*

Numerologie en blik in de handen; Numerologie & Handlezen geeft inzicht & inspiratie. Over jouw talenten & capaciteiten & je valkuilpatronen! Het zet je altijd in je kracht. Is een boost voor je zelfvertrouwen!

Ingeborg Tarcy volgde een driejarige opleiding Handlezen & Numerologie (ik voorspel niet trouwens).

Numerologie vertelt over de thema's die in jouw leven spelen. De getallen zijn verbonden met de planeten, die kernkwaliteiten hebben en ja ook valkuilen!

De planeten zijn Jupiter, Saturnus, Apollo, Mars, Venus, Maan, Neptunus, Pluto, Mercurius, Uranus.

Handlezen gaat over de beeldtaal van lijnen in je handen. Elke lijn heeft z'n thema en vertelt over jouw eigen leven. En ook in je handen zijn de planeten met kernkwaliteiten en valkuilen terug te vinden. Het is deze beeldtaal die ik leerde uitlezen. Je gebruikt je handen de hele dag, maar eigenlijk heb je geen idee dat al die lijnen over jou en jouw levensverhaal gaan! Benieuwd? Ik vertel je er graag over! Je bent van harte welkom!

Tijd: 16:15 - 16:25
Docent: Ingeborg Tarcy
Aantal plekken: 1
Zaal: massage ruimte

Meer info is te vinden in het Smile Spirit Fest blogbericht.

Numerologie en blik in de handen - 16:15 - 16:25*

Van
14 April 2019
16:15
Tot
14 April 2019
16:25
Er zijn geen plaatsen meer

LET OP: Verplaatst naar zondag 14 april

Smile Spirit Fest | tijd 14.00-19.00 uur. 

Contactpersoon Denise Schellinger info@smilesport.com

In balans met je “body & mind” de docenten van Smile en kennissen daarvan geven workshops die ze altijd al een keer hadden willen geven en niet regulier op het Smile Sport programma staan. De intentie is om weer fris het jaar in te gaan en wat beter naar jezelf en elkaar te luisteren zonder “geiten wollen sokken” gedoe.

Tickets bestellen kan via de balie @Smile

Nadat je een ticket hebt gekocht kun je een keuze maken uit de workshops van het PDF document dat hieronder te downloaden is, Daarna is het de bedoeling dat je via het online lesrooster je plek in de gewenste workshops reserveert, indien je niet je plek reserveert, kunnen we niet garanderen dat er een plek voor je beschikbaar is.

Een overzicht van de workshops kun je hier in PDF downloaden.