Numerologie en Nine Star Ki – 14:30 – 14:40*

Kom in je element!

Ben je diepgaand als water, stabiel als aarde, stralend als vuur of flexibel als hout? Nine Star Ki astrologie geeft je waardevolle inzichten in je eigen element. Wat zijn jouw unieke talenten, uitdagingen en terugkomende thema’s in het leven? Herken de patronen zodat je, ongeacht de omstandigheden, in je element kan zijn. 

Nine Star Ki is een vorm van astrologie die gebaseerd is op de 5 elementen. Als iets je heel makkelijk afgaat en je er talent voor hebt, dan ben je in in je element. Het loopt lekker en voelt natuurlijk en vanzelfsprekend. Je ervaart een fijne flow in het leven. Ben je niet in je element wordt alles lastiger. Je moet er moeite voor doen en het kost je meer energie.!

Numerologie vertelt over de thema's die in jouw leven spelen. De getallen zijn verbonden met de planeten, die kernkwaliteiten hebben en ja ook valkuilen! De planeten zijn Jupiter, Saturnus, Apollo, Mars, Venus, Maan, Neptunus, Pluto, Mercurius, Uranus.

Tijd: 14:30 - 14:40
Docent: Therese Uyterlinde
Aantal plekken: 1
Zaal: massage ruimte

Meer info is te vinden in het Smile Spirit Fest blogbericht.


LET OP: Verplaatst naar zondag 14 april

Smile Spirit Fest | tijd 14.00-19.00 uur. 

Contactpersoon Denise Schellinger info@smilesport.com

In balans met je “body & mind” de docenten van Smile en kennissen daarvan geven workshops die ze altijd al een keer hadden willen geven en niet regulier op het Smile Sport programma staan. De intentie is om weer fris het jaar in te gaan en wat beter naar jezelf en elkaar te luisteren zonder “geiten wollen sokken” gedoe.

Tickets bestellen kan via de balie @Smile

Nadat je een ticket hebt gekocht kun je aan de balie een keuze maken uit de workshops van het PDF document dat hieronder te downloaden is én gelijk je workshop(s) reserveren!

Een overzicht van de workshops kun je hier in PDF downloaden.