Yoga yin/yang – Smile Spirit Fest*

Bij Yoga yin/yang combineren we twee energieën die onlosmakleijke met elkaar zijn verbonden. Samen geven ze ons de balans die we nodig hebben. Yang staat onder meer voor kracht, dynamisch en warmte. Yin is verstillend, introvert en ontspannend. De combinatie van Yin & Yang Yoga geeft je de mogelijkheid goed naar je lichaam te luisteren, in stilte en in beweging.

Tijd: 14:30 - 15:30
Docent: Peggy Kettenis
Aantal plekken: 40
Zaal: grote zaal

Meer info is te vinden in het Smile Spirit Fest blogbericht.

Yoga yin/yang - Smile Spirit Fest*

Van
14 April 2019
14:30
Tot
14 April 2019
15:30
34

LET OP: Verplaatst naar zondag 14 april

Smile Spirit Fest | tijd 14.00-19.00 uur. 

Contactpersoon Denise Schellinger info@smilesport.com

In balans met je “body & mind” de docenten van Smile en kennissen daarvan geven workshops die ze altijd al een keer hadden willen geven en niet regulier op het Smile Sport programma staan. De intentie is om weer fris het jaar in te gaan en wat beter naar jezelf en elkaar te luisteren zonder “geiten wollen sokken” gedoe.

Tickets bestellen kan via de balie @Smile

Nadat je een ticket hebt gekocht kun je een keuze maken uit de workshops van het PDF document dat hieronder te downloaden is, Daarna is het de bedoeling dat je via het online lesrooster je plek in de gewenste workshops reserveert, indien je niet je plek reserveert, kunnen we niet garanderen dat er een plek voor je beschikbaar is.

Een overzicht van de workshops kun je hier in PDF downloaden.