Blog

fysio_bij_smile_sport_mattijs_van_der_linde-

Fysiotherapierpraktijk Fysio Inc bij Smile Sport

Sinds kort is fysiotherapierpraktijk Fysio Inc met een praktijk begonnen bij Smile Sport. Een mooi moment om de praktijk en mijzelf even voor te stellen:

De praktijk is geopend op maandagen en donderdagen van 8:30 tot 13:00 en 16:00 tot 22:00. Elke maandag van 19:00 tot 20:00 is er inloopspreekuur. Iedereen kan hier vrijblijvend terecht voor tips, hulp bij een klacht of advies voor een behandeltraject. Zo weet je in ongeveer tien minuten wat voor jou de beste oplossing is.

Als de deur open staat, loop gerust even langs om kennis te maken.

Mattijs van der Linde (36)

“Naast mijn werk bij ProFysio in Amsterdam, behandelde ik een aantal mensen aan huis. Dit groeide langzaam uit naar wat meer mensen en in april 2018 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor mijzelf begonnen met een mobiele praktijk. Mijn eerste opdracht was meteen 6 weken naar Spanje om mijn werk en hobby te combineren; als fysiotherapeut mee met surftrips van Single Fin Surf Travel. In die weken heb ik veel schouders behandelt en veel gesurft, een hele mooie manier om het werknemersleven af te sluiten en te beginnen als zelfstandige.  

Naast mijn mobiele praktijk heb ik vanaf 1 juni tot 1 oktober een praktijkruimte op het strand van Zandvoort (bij The Spot) gehad en daar ben ik in gesprek geraakt met Soraya. Een balletje is gaan rollen en zo is de samenwerking tussen Smile Sport en Fysio Inc een feit.

Als fysiotherapeut werk ik holistisch. Wat voor mij inhoudt dat een klacht zelden op zichzelf staat en dat het hele lichaam erbij betrokken is. Door mijn sport,- en blessureverleden, onder andere een gescheurde kruisband in mijn rechterknie, heb ik mijzelf onder meer gespecialiseerd in de knie,- en het schoudergewricht. Daarnaast heb ik veel ervaring met nek-, en rugklachten.

Naast mijn werk als fysiotherapeut, geef ik in de zomer surfles in Zandvoort, woon ik met mijn vriendin Floortje in Haarlem en samen verwachten we eind november ons eerste kindje. Tussendoor surf ik graag en ga ik nu echt (na dit al 16 jaar gezegd te hebben) op gitaarles.”

Op de website www.fysio-inc.nl kun je terecht voor meer informatie.

Fysio Inc
+31(0)6 14060504
info@fysio-inc.nl
www.fysio-inc.nl