Tijd is het meest kostbare bezit wat we hebben. We weten niet hoeveel er na deze minuut nog van over is. En vanuit die gedachte is deze workshop ontstaan.

Wat nou als er meer in zit dan dat je op dit moment ziet? Of bereid bent aan jezelf toe te geven? Wat als je blinde vlek je op dit moment heel veel kost?

Voel je dat er meer in zit, maar je weet niet waar te beginnen? Dan is deze workshop wat voor jou! We reiken je tools aan die je kunnen helpen bij het doorbreken van patronen. Die je helpen vinden bij dat wat je echt wil van het leven. Een dosis brutale eerlijkheid kan je verwachten, maar wel vanuit de wil om jullie te helpen!

Denise is 4-voudig wereldkampioen wakeboarden, heeft honderden mensen begeleid in het creëren van een krachtiger leven als coach en dat blijft haar grootste missie. Jeff heeft exact dezelfde missie, maar met als achtergrond het Tibetaanse Boeddhisme en vechtsport. Er is ontzettend veel overlap en daarom besloten zij om de krachten te bundelen.

Na afloop is er nog ruimte voor het beantwoorden van vragen en uiteraard staat er een drankje klaar!

We willen met deze workshop ook aandacht geven aan het Nying Drod project! Een initiatief van Tulku Lobsang, leraar van Jeffrey!
Meer info? Tulkulobsang.org

Hier wil je bij zijn! Leden kunnen reserveren voor de les in de sportivity app! Niet leden kunnen een berichtje achterlaten.