Coaching

Coaching – Pure pleasure is working with a smile

Voor een optimale gezondheid en een gelukkig leven is het belangrijk, dat lichaam en geest in balans zijn. Het werken aan deze balans is voor Smile, dat staat voor Spirit en Sport, het uitgangspunt.

Om een bijdrage te leveren aan het bereiken van deze balans zijn wij een samenwerking aangegaan met Patricia Tetteroo. Zij is een co – active coach op zowel werk als persoonlijk gebied. De essentie van deze coachmethodiek is, dat zowel coach als klant een actieve rol in de coachrelatie hebben om het doel van de klant te bereiken. De combinatie van deze vorm van coaching en sport (personal training) helpt om te ontladen en in je kracht te gaan staan.

Onze intentie is om mensen te begeleiden naar een gelukkig leven, zo meer van elk moment te kunnen genieten en op een moeiteloze manier met de dagelijkse dingen om te gaan.

Kort gezegd van overlevings- naar groeimodus. Zoals bij binnenkomst op het bord staat een mens moet leven niet alleen bestaan.
Herken jij de volgende dingen bij jezelf, zoals niet lekker in je vel zitten, weinig energie hebben, slechte nachtrust, stress of last hebben van angsten en/of emoties?

Dan bieden we je de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een gratis intake met Patricia.

Voor meer informatie www.pureworkpleasure.com of maak direct een afspraak met Patricia 06-52629340.

Patricia Tetteroo - coach bij Smile Sport Haarlem

Coaching - Pure pleasure is working with a smile.