Personal Sport Buddy Haarlem

Al meer dan 20 jaar zien we mensen van diverse pluimage bij Smile Sport Haarlem komen. Maar ook hebben we gemerkt dat het voor veel mensen toch nog een drempel is om naar de sportschool te gaan.
 
Sommige mensen vinden het vervelend dat ze er nog niemand kennen, of vinden het een beetje lastig  contact te  maken met anderen . Men wil dus wel maar heeft een beetje drempelvrees. Voor die mensen heeft Smile Sport een oplossing bedacht: Your Personal Sport Buddy! Iemand die bereid is op jouw tijden met je mee te sporten, zodat je meteen aanspraak hebt en het niet alleen hoeft te doen.
 
*Soraya kan ook jouw Sport Buddy worden!
 
Soraya Leeuwin Personal Sport Buddy bij Smile Sport HaarlemAls Sport Buddy sport Soraya de eerste paar keer met je mee wanneer het in jouw tijdschema het beste uitkomt. En kiezen jullie samen een training die bij jou past (er zijn bij Smile veel verschillende lessen mogelijk).
 
Samen gaan jullie de les/training volgen en ondertussen kan ze je – wanneer je dat leuk zou vinden – in contact brengen met andere mensen die bij Smile sporten. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld leuk om na afloop van de les ook nog even met andere sporters te delen hoe ze de training hebben ervaren.
 
Doordat je samen met een Sport Buddy traint zal je je in de sportschool ook sneller op je gemak voelen en nog meer plezier in het trainen krijgen. Er is geen limiet aan verbonden. Jij mag zelf aangeven wanneer je er klaar voor bent om zelfstandig – zonder je Sport Buddy – te gaan trainen. Een maximaal aantal lessen geldt hiervoor niet.
 
Lijkt het je wat? Zet de stap en bel of mail ons om de eerste afspraak te maken.
 
Wij vinden dat iedereen het recht heeft om fit en gezond te zijn. Het doel van Smile is om iedereen een veilige en fijne sportomgeving te kunnen bieden. En om een positieve & gezonde levensstijl te stimuleren waardoor ook jij je gelukkiger en fit gaat voelen!
 
Samen werken aan een sportiever leven!
 
Wil je meer weten over Sport Buddy Soraya? Kijk op de site bij “Over ons” en dan “Crew”.
 
Wil je graag dat Soraya contact met je opneemt? Stuur dan even een berichtje via het contactformulier.
 
Prijzen:
Losse les € 15.00