Zaterdag 3 september
13:00 – 17:15 uur
thee en koffie pauzes tussendoor
Afsluitend klankconcert:
‘The Heart of the Mother’
16:15 – 17:15
Bijdrage: € 44,-

Deze dag gaan we op reis  door de wereld van geluid, licht, frequenties, vibratie en resonantie met behulp van onze helende stem.

Muziek en geluid zijn een directe verbinding met de taal van ons hart. Wanneer we ons afstemmen en intunen, kunnen we optimaal een gevoel van ontspanning, rust, balans en harmonie ervaren.

De kracht, verbinding en liefde die we kunnen ervaren door onze stem en onze intuïtie brengt ons dichterbij onze essentie en oorsprong. Dit komt omdat het geluid van onze stem de boodschapper is voor onze taal van passie en expressie.

Niet alleen de intonatie maar ook de intentie en het bewustzijn achter elk gesproken woord of lied heeft invloed op ons hele denken, doen en zelfs de structuur van het water in ons lichaam. Geluid is namelijk een draaggolf voor bewustzijn!

Op deze dag zullen allerlei oefeningen aangereikt worden op het gebied van adem, zang, lichaamsbewustzijn, yoga en soundhealing principes.

Net zoals een moeder zingt om haar kind in slaap te sussen of te troosten,  werkt onze stem als helend medicijn. Door de geschiedenis heen zijn er in vele culturen liederen ontstaan die ons helpen te herinneren om vanuit ons hart te leven. Zo zul je ook vaak nog vele liedjes herinneren van vroeger,  omdat het in ons lichaamsbewustzijn wordt opgeslagen.

Zelfs de dieren gebruiken hun eigen stem/geluid/vibratie om te communiceren, verbinden en om zichzelf te helen.

Geluid, vibratie, frequenties en bewustzijn kunnen ingezet worden als draaggolven voor onze persoonlijke ontwikkeling, maar ook om elkaar te dragen en ondersteunen in een wereld van harmonie, hartcoherentie en verbinding.

We sluiten de dag af met een ontspannende klankenreis onder begeleiding van SongDancer: ‘The heart of the Mother’.

Iedereen is welkom, hoe meer stemmen hoe meer vreugdevolle klanken.

Ben je al lid van Smile Sport  stuur dan een mailtje naar info@smilesport.com.
Ben je nog geen lid, dan kun je gebruik maken van het onderstaande formulier.