Massage

massage-bij-smile-sport-haarlemHet doel van Smile Sport is een positieve en gezonde leefstijl te stimuleren in een sfeervolle, persoonlijke en kleinschalige omgeving, waardoor je je gelukkiger en fitter gaat voelen.

De ideale balans tussen inspanning en ontspanning is hierbij erg belangrijk. Daarom bieden we jullie vanaf heden ook de mogelijkheid aan een massage te boeken bij 1 van de gediplomeerde masseurs, die bekend zijn met shiatsu, ayurvedische massage, sportmassage, ontspanningsmassage en cranio-sacraal therapie.

Als tegenwicht voor het harde trainen, als ontspanning, en vooral als cadeautje aan jezelf.

Massage is een weldaad voor lichaam en geest, het ontspant en kalmeert, het vitaliseert en verkwikt.

Shiatsu massage

Shiatsu is een Japanse massagetechniek waarbij met de vingers druk wordt uitgeoefend op bepaalde punten van de energiebanen, ten einde de levensenergie weer vrijelijk te laten stromen.

Acupressuur

Acupressuur is een techniek afgeleid van de Chinese acupunctuurleer waarbij in plaats van naalden, druk met de vinger (of een hulpmiddel) wordt gebruikt om het punt op de energiebaan te beinvloeden.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massage is een holistische massagevorm uit de oude Indiase gezondheidsleer, waarbij wordt gewerkt met drukpunttechnieken en natuurlijke olien. Het heeft een balancerende werking op de 3 niveaus van bewustzijn.

Cranio sacraal therapie

cranio sacraal therapie is een behandelwijze, waarbij het doel is een ontspanning te bewerkstelligen in het craniosacraal systeem en het fasciaal (bindweefsel) systeem in het algemeen, met behulp van zorgvuldige, zachte manuele technieken.

Wie zijn de masseurs bij Smile Sport?

Astrid Burghout, geeft al vele jaren massages. Zij heeft haar opleiding gedaan in sport-, ontspannings- en ayurvedische massage en cranio-sacraal therapie, dit alles heeft zich gevormd tot een totale lichaamsmassage!

Vincent Deerenberg, van oorsprong verpleegkundige; begonnen met ontspanningsmassage en volgde daarna de 3-jarige Shiatsu-opleiding in Amsterdam; heeft jaren een praktijk in Amsterdam en aan huis gehad. Hij maakt gebruik van een combinatie van deze technieken voor een heerlijke ontspannende massage met olie.

Harmen Fluijt, van oorsprong verpleegkundige; volgde de opleiding Acupunctuur aan de Zuid-Nederlandse School voor Acupunctuur en de Shiatsu-opleiding bij de Nippon Nederlandse Shiatsu school; draaide jarenlang een acupunctuur-spreekuur bij een Utrechtse instelling voor alcohol en drugs en had praktijk aan huis.

Mondesir, is een rasechte masseur, heeft zijn diploma behaald bij het Nederlands genootschap voor sportmassage. Mondesir kan je klachten verhelpen met een stevige sportmassage.

TIPS

  • Draag makkelijke kleding
  • Neem een badlaken/ grote handdoek mee
  • Massageruimte t.o. de heren-kleedkamer