Welk programma spreekt jou het meest aan?

Kenneth

Ik ben Kenneth Leeuwin en lesgeven zit in mijn bloed. Ik word blij als ik mensen weet te motiveren om net dat stukje extra uit zichzelf te halen. Sporten is naar mijn mening een beleving. Hoe zou jij het vinden om met plezier intensief te trainen en je daardoor gezonder, gelukkiger en fit te voelen?

Trainingstijl: Strength & Conditioning, Padwork (Kick)boksen, Kick Change Coach, Kickfun Founder.

Soraya

Wil jij je fitter, energieker, strakker in je vel voelen, afvallen of heb je net die extra push nodig? Ik help je daar graag bij.

Ik vind het waardevol om mensen te trainen en het extra steuntje in de rug te zijn. Ik stel je graag op je gemak, maar ik zorg er wel voor dat je het maximale uit jezelf haalt.

Trainingstijl: Strength & Conditioning, Step & Shape, Kickfun, Hormoon Yoga.

Jeffrey

Mensen zijn gemaakt om te bewegen! Door tijdens een personal training niet alleen te focussen op het fysieke aspect van trainingen (boksen, kracht- en mobiliteits trainingen), wordt er ook op mentaal vlak (motivatie, coaching) getraind met behulp van simpele meditatie & bewustzijnsoefeningen en natuurlijk Tibetaanse Lu Jong.

Trainingstijl: Strength & Conditioning, Mobility, Padwork (kick-boks), Meditatie, Lu Jong (Tibetan Healing Yoga), Kick Change Coach, Kickfun.

Cliff

Het is prachtig om jong en oud te motiveren meer uit hun zelf te halen op een wat speelse manier zonder het oog voor profesionaliteit te verliezen. Bij Cliff kan je terecht voor kracht, revalidatie, sportspecifiek en balanstrainingen.

Trainingstijl: Strength & Conditioning, Sportspecifiek, Revalidatie.

Cici

Verbetering van balans tussen lichaam en geest. Denk aan mind and body training voor een gebalanceerde Lifestyle. Ik kijk samen met de klant wat hij/zij leuk vindt om te doen, waarbij ik dat zoveel mogelijk implementeer in de oefeningen om mijn klanten zo gemotiveerd te houden.

Trainingstijl: Strength & Conditioning, Step & Shape, Kickfun, Spartacus.