Hoe ziet onze Health Tribe eruit?

Onze Health Tribe is opgericht door Kenneth Leeuwin, ex nederlands-, Europees-en wereld kampioen karate, allround sportinstructeur en personal trainer en Danielle Leeuwin, manager en creative director. Onze club is ondertussen uitgegroeid tot een mooi familiebedrijf met dochter Soraya en haar vriend Jeffrey en inmiddels kleine Irie en Ilay erbij.

Tot onze familie behoren natuurlijk ook al onze medewerkers!

We zijn een hecht team en hebben allen plezier in wat we doen en uitdragen, dat maakt het dat sommigen van ons team al meer dan 20 jaar verbonden zijn aan Smile Sport in Haarlem en daar zijn we trots op.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis en welkom voelt en dat hebben we in de style en inrichting ook zoveel mogelijk proberen uit te dragen. Je hoeft je hier niet anders voor te doen, je kan gewoon jezelf zijn. Bij ons telt je afkomst, huidskleur of maatschappelijke status niet. Iedereen is gelijk. Het is ook prachtig om te zien hoe sport verbroedert.

Nieuwelingen worden bij de Tribe heel snel in de groep opgenomen. Al is het geen moetje, want mensen die liever alleen komen trainen en weer weggaan, ook prima en die kunnen net zo goed van de faciliteiten genieten. Ons motto is vooral plezier en beleving te creëren tijdens onze activiteiten.

We hebben er bewust voor gekozen een warme ambiance te creëren en een mix van SPORT en SPIRIT aan te bieden. Want het één kan niet zonder het ander, zoals inmiddels iedereen wel weet.

Tevens hebben we een heel groot outdoor terrein waar je heerlijk in de buitenlucht kunt trainen. Alles tezamen maakt dat the Health Tribe tot een heuse community waar je zowel in- en outdoor trainingen als sociale aspecten kunt delen en beleven …