Blog

smile-sport-detox-challenge-2019

Detox Challenge 2019

Event not found
Kerstkransjes, gourmetvlees met extra saus, oliebollen en natuurlijk glazen champagne… Waarschijnlijk heb je net als wij ook wat meer lekkers gegeten en gedronken in de decembermaand. Met het nieuwe jaar is het hoog tijd voor een nieuwe start, ook voor je lijf.

orthomoleculaire voedingsdeskundige Katka

Ga samen met andere Smile-leden de uitdaging aan en doe mee aan onze 9-daagse detox challenge! Uiteraard krijg je goede begeleiding. Onze eigen orthomoleculaire voedingsdeskundige (en zumba docente) Katka doet met je mee en zal je helpen tijdens de kuur. Zie ook haar website www.leafylife.nl

De begeleiding bestaat uit een meting en een stap voor stap uitleg bij start van het programma en een afsluitend consult. Daarnaast is er altijd telefonisch overleg mogelijk. Tevens zijn er ondersteunende behandelingen mogelijk die zeker aan te raden zijn, zoals groepstraining en massage. Op donderdag 31 januari is Katka beschikbaar tussen 19:30 – 21:00 voor jullie vragen.
Op zondag 24 februari, tussen 13:30-14:00 voor diegene die hebben zich aangemeld gaan we stap voor stap het hele detox programma uitleggen.

Waarom meedoen?

Ons lichaam krijgt dagelijks gifstoffen binnen. Niet alleen door wat je eet, maar ook door wat je inademt. Deze gifstoffen hopen zich op in ons weefsel, cellen en darmen en kunnen diverse gezondheidsproblemen veroorzaken. Denk hierbij aan vermoeidheid, darmklachten of een verminderde weerstand. Door te detoxen verwijder je de gifstoffen uit je lichaam. Een reset van je lijf dus! Na de detox voel je je energieker, krijgt je huid weer die mooie glow en is de kans groot dat ook die kerstkilo’s eraf zijn.

Hoe ziet de detox eruit?

Het programma bestaat uit 9 of 12 dagen en uit 3 fases.

Fase 1
De afbouwfase (3 dagen). Tijdens deze fase werken we naar een eetpatroon zonder dierlijke vetten, granen en suikers. Zodat we fase 2 beter doorlopen.

Fase 2
Dit is het daadwerkelijke sapvasten (3 dagen).

Fase 3:
De opbouwfase (3 dagen). Het eetpatroon wordt weer langzaam opgebouwd naar een normaal en gezond menu. Tijdens deze dagen moet het lichaam hard werken en is het zeer belangrijk dat de organen worden ondersteund met natuurlijke voedingssupplementen. Deze zijn nodig om het programma optimaal te kunnen doorstaan. De supplementen zitten in het sapvastenpakket samen met een voorbeeld van een menu voor elke dag.

Wanneer?

We gaan op 6 maart van start! Wij hebben 1 maart iets aangepast omdat de meest lastige dagen in het weekend vallen. Op deze manier kan je rustiger aan doen tijdens je vastendagen.

Voor jou als Smile-lid hebben we een speciale actie: de 9-daagse detox kost nu niet €159, maar €109! Je gaat de uitdaging aan in een groep met andere Smile-sporters. Want samen sta je natuurlijk sterker. Hiernaast kunnen jullie nog profiteren van:

  • Small group training van 1 uur met Soraya of Kenneth voor €20 p.p (minimaal 3 deelnemers)
  • Personaltraining 30 min mogelijk voor €30 (normaal €40)
  • Detox massage van 1/2 uur voor €30

Wil je dit jaar nou eens echt aan de slag met je goede voornemens? Schrijf je dan nu in voor de Detox Challenge 2019!

Op naar een gezonder en blijer lijf in 2019!