In de hangmat

In de hangmat, Kenneth en Danielle LeeuwinMet Danielle en Kenneth Leeuwin – 7 vragen

Danielle en Kenneth zijn al meer dan vijfen-twintig jaar een stel en runnen samen Smile Sport in Haarlem met flair. Kenneth maakte Kickfun groot in Nederland. Het ‘Smile’ paar kende een bijzondere start van hun liefde. Ze hadden maar één blik nodig.

1. Waarom is lachen belangrijk?

Danielle: Van lachen krijg je energie. Je maakt endorfine aan dat maakt gelukkig. Het beïnvloedt jezelf en je omgeving op een positieve manier.
Kenneth: We zijn gelukkig bij Smile Sport. Het is voor ons een thuis van huis, een fijne ambiance waar mensen samen komen.

2. Wie is je favoriete sportman of vrouw en waarom?

Danielle: De tenniszussen Williams, dat zijn twee leeuwinnen. Ik geniet van hun power!
Kenneth: De bokser Mohammed Ali, omdat hij altijd heeft gedaan waar hij in geloofde. Hij was een voorbeeld voor mij.

3. Wat is jullie meest geliefde plekje in Smile Sportschool?

Danielle: De lounge!
Kenneth: De open haard!

4. Met wie wil je in de hangmat liggen?

Danielle: Met Kenneth. Lekker cliché. We zijn nu eenmaal een paartje.
Kenneth: Ja, we zijn een paar, maar we werken ook samen. We zijn de beste maatjes. We chillen graag samen in de hangmat met een drankje.

5. Jullie zijn een samenwerkend liefdespaar, kennen jullie elkaar uit de sport?

Danielle: Haha nee, we kennen elkaar niet uit de sport. Het is eigenlijk best bijzonder. We hebben elkaar ontmoet bij het benzine station. We kruisten elkaar, het was één blik. Nu zijn we al weer meer dan vijfentwintig jaar bij elkaar.
Kenneth: Het was liefde op ‘t eerste gezicht. Later kwamen we elkaar nog een keer tegen. Na een paar spontane ontmoetingen op de dansvloer durfden we eindelijk met elkaar te dansen en de rest is geschiedenis.

6. Hoe is het Kick fun ontstaan?

Danielle: Kenneth heeft het samen ontwikkeld met een vriend uit België. Het werd een kickfun concept voor Nederland en België. Onze vriend Walter met wie wij Kickfun ontwikkelde, stopte. Wij namen het concept over. Later gaven we opleidingen door het hele land. Het was enorm succesvol.
Kenneth: Met mijn karate achtergrond was het heel goed om Kickfun te geven. We zijn erg enthousiast. Kickfun is naast crosscircuit het meest populaire onderdeel bij Smile Sport. Kickfun is goed om te doen. Het is net zoals dat je af en toe moet vechten in het leven. Leren omgaan met tegenslag. Soms moet je vechten voor de dingen waar in gelooft.

7. Waarom moeten mensen naar Smile Sport komen?

Danielle: Omdat het gewoon de leukste gym in Haarlem is. Haha, nee ik denk omdat je bij Smile plezier in het sporten kunt hebben en dat motiveert mensen om het ook daadwerkelijk vol te houden. We hebben er bewust voor gekozen een warme ambiance te creëren en een mix van sport en SPIRIT aan te bieden. Dat maakt Smile bijzonder.
Kenneth: Je kunt bij ons gewoon lekker jezelf zijn en iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Bron: PassieGolf
Door: Adrienne van der Smagt