Blog

Salsa workshop bij Smile Sport in Haarlem

Salsa cursus – It’s time to salsa! – Level 2

YES SUPER LEUK… IT’S TIME TO DANCE SALSA!

De salsa lessen worden gegeven onder leiding van Glenfurd Arundell
Glenfurd Arundell Salsa workshop Smile Sport Haarlem

Wie is Glenfurd

“Mijn naam is Glenfurd Arrundell, 34 jaar oud en geboren en getogen op Curaçao.

Op Curaçao is mijn passie voor dansen ontstaan. Mijn zusjes deden aan jazz en ballet en daardoor zag ik dansen voor lange tijd als een meisjesding, niet iets wat mannen doen. Echter begon ik steeds meer van muziek te houden en zo ben ik begonnen met het dansen van jazz.

Via via ben ik in contact gekomen met salsa en toen was ik meteen verkocht.

Na het jarenlang volgen van verschillende lessen, workshops en het geven van optredens in binnen en buitenland ben ik nog lang niet uitgedanst hahaha.

Inmiddels woon ik alweer 10 jaar in Nederland en ik doe niets liever dan mijn passie overbrengen en delen met anderen. Ik hoop jullie dan ook binnenkort te zien bij de workshop salsa bij Smile Sport Haarlem.”

Duur: 8 weken
Start: Zondag 3 maart 16.00 uur @ Smile
Kosten: € 85

Iedereen kan zich opgeven en bij een overschot aan dames worden er leuke mannen geregeld 😉

Geef je snel op via het online lesrooster want vol is vol!

Nu opgeven