Blog

Yin & klankschalen workshop 24 november (laatste keer dit jaar!)

Na de vorige keer kregen we leuke reacties te horen en werd er gevraagd of we dit evenement nog een keer konden doen. Om die reden doen we dit jaar nog eenmaal de workshop yin & klankschalen. Doe je mee? 🙂 

Klankschalen

Heb je wel eens de tonen en trillingen meegemaakt van klankschalen? Het pulseren en de boventonen van de schalen hebben een mooie werking op het lichaam en de geest. Het resoneren met de omgeving vinden mensen vaak een unieke ervaring.

“In 2016 kwam ik in aanraking met klankschalen en ben sindsdien verkocht. De schalen hebben, net als de yoga, een bijzondere uitwerking op het lichaam. Ik deed een opleiding tot klankschaal masseuse en gebruik de schalen vooral ter ondersteuning van yin- en restorative yogalessen.”

 

 

 

Yin Yoga

Met de Yin Yoga lessen leer je diep te ontspannen, gewrichten, banden en pezen soepel te houden/ maken en de energiebanen in je lichaam in balans te brengen.

Yin Yoga is een serie grondoefeningen waarin de spieren ontspannen blijven.

Doordat de houdingen tijdens Yin Yoga lang (gemiddeld 3 tot 5 minuten per houding) worden aangehouden en er weinig spierkracht gebruikt wordt, werkt Yin Yoga herstellend op fysiek en meditatief op mentaal niveau.

 

 

 

Instructrices: Astrid Burghout en Jitske Stokman

Wanneer: zondag 24 november 14:30 – 16:00 bij Smile Sport (Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem)

Prijs: €15,00 voor Smile leden, €20,00 voor niet-leden. 

 

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Reserveer je plek door te e-mailen naar info@smilesport.com 

PS voel je vrij om je eigen matje/deken/kussen mee te nemen.